Kotkan Klubi ry

Sanomalehti

Klubi-ilta jäsenille sekä jäsenyydestä kiinnostuneille 5.10.2017

Kotkan Klubi ry järjestää Klubi-illan jäsenilleen sekä jäsenyydestä kiinnostuneille torstaina 5.10.2017 klo 18.00 alkaen.

Kotkan klubi ry:n toiminta uudistuu yhteistyössä Kotkan klubi-ravintolan kanssa. Yhdistyksen jäsenenä pääset vaikuttamaan uudistumisen edistymiseen ja suuntaan.

Kotkan klubi ry on Suomen vanhimpia klubeja. Säilytämme Kotkassa v. 1875 alkanutta klubiperinnettä ja pidämme hyvää huolta arvokkaasta ja perinteikkäästä klubikiinteistöstämme.

Klubin jäseninä on kotkalaisia yrityksiä, yhteisöjä, vaikuttajia, yrittäjiä ja muuten vaan hyviä tyyppejä yhteensä n. 150.

Tulemme tästä eteenpäin pitämään säännöllisesti mm. Klubi-iltoja ja muitakin tapahtumia yhteistyössä Klubi-ravintolan kanssa. Näissä tapahtumissa sinulla on mahdollisuus tavata muita klubilaisia ja sitä kautta verkostoitua meidän klubilaisten kanssa.

Lisäarvoa klubin jäsenyydestä saat merkittävistä etuuksista vieraillessasi ”omalla klubillasi”.

Klubi-ravintolassa saat hinnan alennuksia mm. lounaista, kampanjaviineistä, salakapakan kuukauden drinkeistä, show & dinner iltojen konserttilipuista etc.

Klubin jäsenenä saat klubikortin, jota näyttämällä hyödynnät edut Klubi-ravintolassa.

Klubi-illassa saat infoa Klubin historiasta ja pääset osallistumaan keskusteluun mm. Klubin tulevaisuudesta.

Tervetuloa Klubi-iltaan entiset ja uudet jäsenet sekä erityisesti sinä, joka olet kiinnostunut jäsenyydestämme.

Klubin hallitus ja Ravintola Kotkan Klubi

Tilaisuudessa on tarjolla iltapalaa hintaan 25 €, joten toivomme että ilmoitat Klubiravintolaan tulostasi, että keittiössä osataan varautua.

Mainostoimisto 4F Oy

Valid XHTML 1.0 Strict